Barracuda
flow-image

3 stappen om privileged access eenvoudig te beheren ente beveiligen.

Deze bron is gepubliceerd door Barracuda

Effectief beheer van privileges en aanmeldgegevens is essentieel voor de veiligheid van uw organisatie. In 74% van de gevallen zijn datalekken het gevolg van het misbruik van geprivilegieerde aanmeldgegevens. Cyberaanvallers kunnen aanmeldgegevens op verschillende manieren misbruiken. De belangrijkste methoden zijn social engineering en phishing, het misbruiken van slechte wachtwoordhygiëne en hergebruik van wachtwoorden, en het profiteren van brokers die deze gegevens verkopen op het darkweb.

Om dit tegen te gaan, is het van groot belang om uw aanpak van geprivilegieerd toegangsbeheer te verbeteren. Hier volgen drie stappen die u kunt nemen om uw privileged access eenvoudig te beheren en te beveiligen, zodat de kans op zowel interne als externe aanvallen wordt verkleind:

1. Vereenvoudigen naleving van regelgeving

2. Implementeren van Zero Trust Network Access

3. Beveiligde toegang van contractors tot uw bedrijf 

Download nu

box-icon-download

*vereiste velden

Please agree to the conditions

Door het aanvragen van deze bron, gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Uw gegevens worden beschermd door ons privacybeleid. Indien u verder nog vragen hebt, kunt u contact opnemen via dataprotection@headleymedia.com.

Gerelateerde categorieën E-mail, Hardware, Netwerk, VPN, VPN, Netwerkbeveiliging, Netwerkbeveiliging, Zorg, Cloud