Barracuda
flow-image

Marktplaatsen: een nieuwe manier om oplossingen uit te wisselen.

Deze bron is gepubliceerd door Barracuda

Een marktplaats is eigenlijk een online winkel in de cloud. Elke grote clouddienst heeft er een. Sommige gespecialiseerde clouddiensten hebben ook hun eigen marktplaats. Via deze marktplaatsen kunnen klanten software en services van verschillende aanbieders vinden en gebruiken die op dat cloudplatform werken. Deze apps en services kunnen rechtstreeks worden gekocht bij het bedrijf dat de marktplaats exploiteert. Soms zijn er ook gratis proefversies en -pakketten beschikbaar.

Maar het draait niet alleen om kopen. Marktplaatsen zijn een geweldige bron om informatie in te winnen over een type product waarmee u niet bekend bent. U kunt beoordelingen van gebruikers lezen en krijgt een mooi overzicht van het onderwerp in kwestie. Net zoals u via Amazon meer te weten kunt komen over tienerboeken over vampiers of regionale Chinese kookboeken, kunt u op een marktplaats zien wat u kunt kopen en wat anderen ervan vinden.

Veel clouddiensten, waaronder de drie grootste aanbieders AWS, Azure en Google Cloud Platform, bieden gebruikers de mogelijkheid om doelgerichte apps en services die beschikbaar zijn op de marktplaats rechtstreeks in hun cloudframework te installeren. Zo biedt de Barracuda CloudGen -serie bijvoorbeeld verschillende oplossingen, virtueel in de cloud of als Software-as-a-Service (SaaS), die nuttig zijn voor diverse organisaties, van regiokantoren tot hoofdkantoren en datacenters. Marktplaatsen bieden niet alleen de vrijheid om zelf uw oplossingen te kiezen, maar ook om te kiezen hoe die oplossingen worden aangeboden, gehost en betaald. 

Download nu

box-icon-download

*vereiste velden

Please agree to the conditions

Door het aanvragen van deze bron, gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Uw gegevens worden beschermd door ons privacybeleid. Indien u verder nog vragen hebt, kunt u contact opnemen via dataprotection@headleymedia.com.

Gerelateerde categorieën Datacenter, E-mail, Hardware, IT-beveiliging, Netwerk, Software, SaaS, ERP, Firewall, Datacenters, Datacenters, Datacenters, Firewall, Beveiligingsoplossingen, Applicaties, SaaS, SAN, SAP, Zorg, Applicaties, SaaS, Infrastructuur, Cloud