Dell Technologies & Intel vPro
Dell Technologies & Intel vPro
flow-image

De toekomstige werkplek inrichten

Deze bron is gepubliceerd door Dell Technologies

De relatie tussen het fysieke kantoor en medewerkers heeft een groot omslagpunt bereikt. De opkomst van hybride werken en op afstand werken heeft de relatie tussen medewerkers en kantoren op zijn kop gezet.

Medewerkers verwachten tegenwoordig meer dan alleen een bureau en cubicle, of zelfs een flexibel thuiswerkbeleid. De revolutie op het gebied van hybride werken heeft een verandering in gang gezet in de manier waarop organisaties hun ruimtes plannen, ontwerpen en inrichten, en hun medewerkers de tools bieden die ze nodig hebben om hun werk zo goed mogelijk uit te voeren. En het gaat niet alleen om comfort en flexibiliteit. De kantoorindelingen van morgen stimuleren groepsactiviteiten en individuele activiteiten, ondersteund door hardware en technologie.

Steeds meer mensen accepteren voorzieningen voor hybride werken, waarbij ze hun tijd verdelen tussen het kantoor en thuis, maar ze verlangen nog steeds naar contact, saamhorigheid en betekenis in hun carrières. Kantoor-community's creëren en videoconferencing verbeteren zijn maar twee voorbeelden van de manieren waarop de kwaliteit van digitale en fysieke interactie wordt verbeterd, waardoor medewerkers zich creatiever, comfortabel en collaboratief voelen.

De toename van hybride werken en op afstand werken wordt mogelijk gemaakt en verbeterd door technologie. Dus is het nu het moment voor bedrijven om te evalueren wat ze nodig hebben om verder te komen. Van geavanceerde monitoren voor samenwerking tot het nieuwste op het gebied van technologie, de juiste apparatuur is van cruciaal belang om toekomstig personeel zich inclusief, belangrijk en productief te laten voelen.

Ontdek de Dell Technologies oplossingen aangedreven door Intel vPro® platform, Built for Business.

Download nu

box-icon-download

*vereiste velden

Please agree to the conditions

Indem Sie diese Ressource anfordern, stimmen Sie unseren Nutzungsbedingungen zu. Alle Daten sind durch unsere Datenschutzrichtlinie geschützt. Wenn Sie weitere Fragen haben, senden Sie bitte eine E-Mail an dataprotection@headleymedia.com.

Gerelateerde categorie├źn Hardware, Netwerk, Software, ERP, Laptops, Mobiele apparaten, BYOD, BYOD, BYOD, Mobiliteit, Mobiliteitsoplossingen, Wi-Fi, Besturingssysteem, Applicaties, EMC, Zorg, Applicaties, Cloud, Artificial Intelligence