flow-image
GOOD Technology

De 7 must-haves van een mobile app security-oplossing

Deze bron is gepubliceerd door GOOD Technology

pattern

Mobile devices zijn niet zomaar een type endpoint. Bijkomende functionaliteiten, zoals een camera, nabijheidssensor en snelheidsmeter, gekoppeld aan de always-connected en beschikbare aard van deze apparaten, creëren een kans om de gebruikersproductiviteit binnen een organisatie te verbeteren. 

Bedrijven kunnen profiteren van het enorme potentieel van deze apparaten door het gebruik van bedrijfsdata toe te staan via mobiele apps. Mobiele workflows die voortkomen uit interacties tussen dergelijke apps zijn sneller en intuïtiever dan de workflows op een PC. Echter moet een organisatie eerst goed nadenken hoe zij de controle over bedrijfsdata kan behouden, voordat zij het wijdverspreide gebruik van deze gevoelige bedrijfsinformatie via mobiele devices toestaat. 

pattern

Gerelateerde categorie├źn
Hardware, Mobiele apparaten, BYOD, Server, Opslag, Netwerkhardware, Data Warehousing, Datacenters, Bladeservers, Storage Area Networking (SAN)

 

box-icon-download
Download nu

*vereiste velden

Please agree to the conditions

Door het aanvragen van deze bron, gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Uw gegevens worden beschermd door ons privacybeleid.