flow-image
HPE

BSkyB verdubbelt test capaciteiten om productinnovatie te stimuleren

Deze bron is gepubliceerd door HPE

pattern

British Sky Broadcasting is de pionier van satelliet TV in het Verenigd Koninkrijk. Het is een ‘triple-play’ operator voor TV, telefoon en breedband met zo’n 10,5 miljoen klanten. Het bedrijf blijft bekend staan om zijn innovatie en is als eerste op de markt met nieuwe diensten. Voor het transformeren van test capaciteiten en het creëren van een nauwkeurigere, snellere testomgeving gebruiken zij HPE Performance Center, wat zorgt voor een snellere time-to market van nieuwe producten.

In deze whitepaper leest u meer over hoe u:

  • Test capaciteiten kunt verhogen
  • Een verbeterde samenwerking in het test team mogelijk maakt
  • Levertijden kunt verbeteren en de bedrijfswaarde kunt verhogen
  • En meer!

Hewlett Packard Enterprise is de sponsor van dit materiaal. Door het indienen van uw gegevens gaat u ermee akkoord dat HPE contact met u kan opnemen over topics die u interesseren. Alvorens gelieve de privacyverklaring van HPE bekijken.

https://www.hpe.com/uk/en/legal/privacy.html

pattern

Gerelateerde categorie├źn
IT-beheer, Big Data, Business Intelligence (BI), BYOD, IT-consumerization, Cloud Computing, Compliance, Content Management Systems (CMS), Data Management, Enterprise Resource Planning (ERP), Financiën & Financieel Beheer, Infrastructuurbeheer, Datacenters, Service Level Management, Business Process Management, Virtualisatie, Servicemanagement, Projectmanagement, Document Management, Data Warehousing

 

box-icon-download
Download nu

*vereiste velden

Please agree to the conditions

Door het aanvragen van deze bron, gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Uw gegevens worden beschermd door ons privacybeleid.