Cylance
flow-image

2017 Next-Generation Eindpunt Beveiligingslandschap en Marktprognose voor de komende 5 jaar

Deze bron is gepubliceerd door BlackBerry

In 2015 maakten wij voor het eerst kennis met het “Next-Generation Endpoint Security (NGES) Vendor Landscape and Five-Year Market Forecast” rapport van EMA. Nu is het tijd voor een update. 

In het volledige rapport ontdekt u hoe de verschillende leveranciers van NGES-oplossingen zich tot elkaar verhouden. Ieder van deze leveranciers heeft de mogelijkheid gehad mee te werken aan het onderzoek, de resultaten zijn hierbij gebundeld met onafhankelijke onderzoeken. 

Opvallend zien wij dat er veel nieuwkomers en bedrijven met een volledig aangepaste bedrijfsstrategie zijn. Slechts enkele van de leveranciers zijn al 5 jaar bezig met eenzelfde focus. Geïnteresseerd geraakt? Download dan het volledige rapport. 

Download nu

box-icon-download

*vereiste velden

Please agree to the conditions

Door het aanvragen van deze bron, gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Uw gegevens worden beschermd door ons privacybeleid.

Gerelateerde categorie├źn IT-beveiliging, Authenticatie- & toegangssystemen, IT-bedreigingen & kwetsbaarheden, Gegevensherstel, Data Loss Prevention (DLP), Rampherstel, Mobiele beveiliging, E-mailbeveiliging, Firewall, Logboekbeheer, Evenementenbeheer, VPN, Malware, Endpointbeveiliging, Netwerkbeveiliging, Beveiligingsoplossingen, Beveiligingsbeheer