flow-image
Riverbed

Travis Perkins Klanten Casestudie (Riverbed)

Deze bron is gepubliceerd door Riverbed

pattern

Voor leveren van superieure belevingen voor eindgebruikers en het verbeteren van de applicatieperformance vertrouwt Travis Perkins plc op de monitoringsoplossingen van Riverbed. Travis Perkins plc is de grootste leverancier binnen de bouw-, constructie- en verbouwingsmaterialen markt van Groot-Brittannië.

Travis Perlins plc heeft 23 verschillende bedrijven, opereert vanuit 2.000 verschillende locaties in Groot-Brittannië en heeft ruim 28.000 medewerkers. Hun klantenkring loopt uiteen van doe-het-zelvers tot aan onafhankelijke aannemers en grotere bouwbedrijven.

Ondanks hun 200 jaar historie heeft de Travis Perkins Group (de Holding) een modern IT beleid. De Holding heeft in de afgelopen jaren tijd en middelen geïnvesteerd in het ontwikkelen van een digitale strategie, niet alleen ter verbetering van hun interne efficiëntie, maar ook om de best mogelijke klantenservice aan haar collegae te bieden.  

De digitale strategie van de Holding omvat alles van het introduceren van een next-generation netwerk - voor betere communicatie tussen de bedrijven - tot het migreren van diensten naar de cloud en het verbeteren van hun belangrijkste IT systemen. Alles om de klantenservice eenvoudiger, sneller en accurater te maken. 

Download deze casestudie nu nog om hier meer over te ontdekken!

pattern

Gerelateerde categorie├źn
Software, Applicaties, Besturingssystemen, CRM, SaaS, Databases, Documentbeheer, Bedrijfssoftware, Systeem ontwikkelingstools, Enterprise Resource Planning ( ERP ), Groupware, Workflowsoftware, Samenwerkingssoftware, Open source, Productiviteitssoftware, SAP, All-flash, Flash, EMC, Zorg, Applicaties, SaaS, Software Defined

 

box-icon-download

GELIEVE ONDERSTAANDE GEGEVENS CORRECT IN TE VULLEN VOOR EEN GRATIS EXEMPLAAR

Door het aanvragen van deze bron, gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Uw gegevens worden beschermd door ons privacybeleid.

 Door het indienen van dit formulier, bevestigt u dat u 18 jaar of ouder bent en gaat u ermee akkoord dat de desbetreffence ICT leverancier contact met u kan opnemen via marketing-gerelateerde emails of via de telefoon. U kunt zich op elk gewenst moment uitschrijven. Indien u verder nog vragen hebt, kunt u contact opnemen via dataprotection@headleymedia.comPlease agree to the conditions

Download nu