Malwarebytes
flow-image

Noodpakket voor SMB-beveiligingsproblemen

Deze bron is gepubliceerd door Malwarebytes

SMB-beveiligingsproblemen zijn kwetsbaarheden in Windows Server Message Block (SMB), een protocol dat door pc's wordt gebruikt voor het delen van bestanden en printers en voor toegang tot externe diensten. Er zijn momenteel drie NSA-exploits die gelekt zijn door de ShadowBrokers Group en die gebruik maken van deze beveiligingsproblemen.

Dat zijn: EternalBlue, dat gebruikt werd in de uitbraak van WannaCry-ransomware in 2017 en dat momenteel gebruikt wordt in actieve Emotet-campagnes, EternalRomance, dat gebruikt wordt in TrickBot-aanvallen, en EternalChampion.

Download nu voor stappen en tips voor preventie en herstel!

Download nu

box-icon-download

*vereiste velden

Please agree to the conditions

Door het aanvragen van deze bron, gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Uw gegevens worden beschermd door ons privacybeleid. Indien u verder nog vragen hebt, kunt u contact opnemen via dataprotection@headleymedia.com.

Gerelateerde categorie├źn IT-beveiliging, Authenticatie- & toegangssystemen, IT-bedreigingen & kwetsbaarheden, Gegevensherstel, Data Loss Prevention (DLP), Rampherstel, Mobiele beveiliging, E-mailbeveiliging, Firewall, Logboekbeheer, Evenementenbeheer, VPN, Malware, Endpointbeveiliging, Netwerkbeveiliging, Beveiligingsoplossingen, Beveiligingsbeheer