Dell
flow-image

Total Economic Impact™ van de pc-levenscyclus services van Dell

Deze bron is gepubliceerd door Dell

Zowel publieke als particuliere organisaties erkennen dat het levenscyclusbeheer van de pc ingewikkelder en duurder wordt naarmate de verscheidenheid van pc-apparaten en werkstijlen van werknemers toeneemt. Om optimaal productief te zijn, hebben verschillende groepen medewerkers verschillende behoeften op het gebied van hardware, software en configuratie voor eindgebruikers. Terwijl IT-afdelingen een breder scala aan technologie voor een steeds meer verspreid en mobieler personeel willen bieden en ondersteunen, met behoud van zo min mogelijk verstoring voor de eindgebruiker, moeten ze ook aan de kosten denken.

Het consolideren van processen en het inroepen van de hulp van een leverancier, zoals Dell, kan de kosten verminderen en expertise bieden voor betere werking van levenscyclusbeheer voor pc's.

Meer informatie over Dell oplossingen met Intel®.

Download nu

box-icon-download

*vereiste velden

Please agree to the conditions

Door het aanvragen van deze bron, gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Uw gegevens worden beschermd door ons privacybeleid.

Gerelateerde categorieën Hardware, Netwerk, Software, Telecommunicatie, ERP, Laptops, Telecommunicatie, Besturingssysteem, Applicaties, SAN, SAP, Zorg, Applicaties, Infrastructuur