flow-image
Dell

Total Economic Impact™ van de pc-levenscyclus services van Dell

Deze bron is gepubliceerd door Dell NL

pattern

Zowel publieke als particuliere organisaties erkennen dat het levenscyclusbeheer van de pc ingewikkelder en duurder wordt naarmate de verscheidenheid van pc-apparaten en werkstijlen van werknemers toeneemt. Om optimaal productief te zijn, hebben verschillende groepen medewerkers verschillende behoeften op het gebied van hardware, software en configuratie voor eindgebruikers. Terwijl IT-afdelingen een breder scala aan technologie voor een steeds meer verspreid en mobieler personeel willen bieden en ondersteunen, met behoud van zo min mogelijk verstoring voor de eindgebruiker, moeten ze ook aan de kosten denken.

Het consolideren van processen en het inroepen van de hulp van een leverancier, zoals Dell, kan de kosten verminderen en expertise bieden voor betere werking van levenscyclusbeheer voor pc's.

Meer informatie over Dell oplossingen met Intel®.

pattern

Gerelateerde categorieën
Hardware, Netwerk, Software, Telecommunicatie, ERP, Laptops, Telecommunicatie, Besturingssysteem, Applicaties, SAN, SAP, Zorg, Applicaties, Infrastructuur

 

box-icon-download

GELIEVE ONDERSTAANDE GEGEVENS CORRECT IN TE VULLEN VOOR EEN GRATIS EXEMPLAAR

Door het aanvragen van deze bron, gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Uw gegevens worden beschermd door ons privacybeleid.

 Door het indienen van dit formulier, bevestigt u dat u 18 jaar of ouder bent en gaat u ermee akkoord dat de desbetreffence ICT leverancier contact met u kan opnemen via marketing-gerelateerde emails of via de telefoon. U kunt zich op elk gewenst moment uitschrijven. Indien u verder nog vragen hebt, kunt u contact opnemen via dataprotection@headleymedia.comPlease agree to the conditions

Download nu