Dell
flow-image

De aanschafgids voor workstations voor productie en engineering

Deze bron is gepubliceerd door Dell

In deze nieuwsbrief:

Deel 1: Digitale transformatie betekent dat veel belangrijke onderdelen van het bedrijf nu afhankelijk zijn van specifieke en vaak zeer veeleisende applicaties.

Deel 2: Het resultaat van deze applicaties heeft grote invloed op de status van het bedrijf. Deze applicaties uitvoeren op standaard pc's kan riskant zijn. Workstations die zijn ontworpen om de meest uitdagende workloads aan te kunnen, kunnen een positieve uitkomst bieden.

Deel 3: Applicaties kunnen zeer specifieke eisen stellen aan hardware en de onderliggende platformcompatibiliteit is daarom cruciaal. Certificering staat garant voor een betrouwbare oplossing.

Deel 4: Om het juiste workstation te kiezen en aan te schaffen, moet u de specifieke functies en workloads begrijpen, zodat u zeker weet dat uw apparaat de workload aankan. Wanneer u probeert om een klein bedrag te besparen op hardwarekosten vooraf, bent u uiteindelijk mogelijk duurder uit dan u had ingeschat.

Meer informatie over Dell oplossingen, aangedreven door Intel®.

Download nu

box-icon-download

*vereiste velden

Please agree to the conditions

    

Gerelateerde categorie├źn Hardware, Mobiele apparaten, BYOD, Server, Opslag, Netwerkhardware, Data Warehousing, Datacenters, Bladeservers, Storage Area Networking (SAN)