Hackerone
flow-image

Applicatiebeveiliging Van De Volgende Generatie

Deze bron is gepubliceerd door Hackerone

Verbeter uw applicatiebeveiliging door onderstaand advies op te volgen om bugpremies en crowdsourced penetratiestesten op te nemen in uw DevOps-pijplijn.

Veel bedrijven proberen bij te blijven met DevOps-praktijken en tegelijkertijd hun applicaties veilig te houden. Met bugpremies en crowdsourced penetratiestesten kunt u uw applicaties voortdurend testen op beveiligingsbugs. Zo kunt u gebruikmaken van de kennis van vele deskundige onderzoekers om het risico van beveiligingslekken te verminderen en uw software veiliger te maken. Maar voordat we dieper ingaat op het gebruik van dit hulpmiddel, is het goed om eerst eens te kijken waarom beveiliging en flexibele ontwikkeling met elkaar in tegenspraak lijken te zijn.

Download nu

box-icon-download

*vereiste velden

Please agree to the conditions

Door het aanvragen van deze bron, gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Uw gegevens worden beschermd door ons privacybeleid. Indien u verder nog vragen hebt, kunt u contact opnemen via dataprotection@headleymedia.com.

Gerelateerde categorie├źn Databases, Datacenters, Datacenters, Business Intelligence (BI), Content Management Systems (CMS), Databases, Telecom software, Software Defined