VMware
flow-image

Digitale transformatie faciliteren met een hybride cloudbenadering

Deze bron is gepubliceerd door VMware

Het is geen nieuws dat de manier van zakendoen voor bedrijven in alle sectoren fundamenteel verandert. Strijdlustige nieuwkomers herschrijven alle regels en zetten daarmee grotere, traditionelere concurrenten onder druk. Wat is de drijvende kracht achter digitale transformatie? Het middelpunt van deze veranderingen wordt gevormd door softwareapplicaties waarmee nieuwe diensten en processen ondersteund kunnen worden die tot een grotere markt en meer concurrentie leiden. Organisaties kijken tegenwoordig hoe ze hun bestaande applicatieportfolio's kunnen optimaliseren en hoe ze de beste omgeving kunnen creëren om de nieuwe apps te bouwen en te draaien die ze nodig hebben om bij te blijven in een snel veranderende omgeving.

Om hun capaciteiten op te schalen en hun applicaties sneller te kunnen moderniseren, maken organisaties gebruik van publieke en private cloudtechnologie. Een multicloudstrategie biedt organisaties veel flexibiliteit in de manier waarop ze de modernisering van hun applicaties kunnen aanpakken. Maar daarmee worden ook nieuwe complexiteit en risico's geïntroduceerd, die in deze whitepaper uitgebreider worden besproken.

Download nu!

Download nu

box-icon-download

*vereiste velden

Please agree to the conditions

Door het aanvragen van deze bron, gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Uw gegevens worden beschermd door ons privacybeleid. Indien u verder nog vragen hebt, kunt u contact opnemen via dataprotection@headleymedia.com.

Gerelateerde categorie├źn Cloud Computing, Hybrid Cloud, Bedrijfscloud, Cloud-platforms, SaaS, Cloud-opslag, CRM, ERP, Cloud Computing, Big Data, Datacenters, IT-consumerization, Business Process Management, Cloudnetwerk, Cloud ERP, Cloud