Carbon Black
flow-image

Belangrijkste 10 beveiligingsproblemen van bedrijven aanpakken

Deze bron is gepubliceerd door VMware

Cyberbeveiliging zou voor alle bedrijven een topprioriteit moeten zijn en voor de meeste is het dat ook. Beveiliging vereist een holistische benadering die diverse elementen moet bevatten, waaronder gelaagde, technologische oplossingen in eigen beheer en in de cloud, beveiligingstrainingen om werknemers een integraal onderdeel te maken van de verdedigingsstrategie, het opstellen van algemene beleidsregels en procedures om de verdediging te versterken en beveiligingseducatie voor directie en hoger management om hen te laten zien welke cruciale rol zij spelen bij het stimuleren van een veiligheidscultuur.

Download voor meer informatie.

Download nu

box-icon-download

*vereiste velden

Please agree to the conditions

Door het aanvragen van deze bron, gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Uw gegevens worden beschermd door ons privacybeleid. Indien u verder nog vragen hebt, kunt u contact opnemen via dataprotection@headleymedia.com.

Gerelateerde categorieën Software, ERP, Big Data, Databases, Firewall, VPN, Server, Laptops, Server, Big Data, Compliance, Firewall, VPN, Malware, Databases, NAS, SAN, Flash, Cloud