IT Corporate
flow-image

Python voor dummies

Deze bron is gepubliceerd door IT Corporate

Python is een van de snelst groeiende programmeertalen ter wereld. En dat is niet zo gek: Python is zeer geschikt om verschillende soorten programmeerconcepten mee te ontdekken en het is de ideale taal voor data-analyses. Met 'Python voor Dummies' leer je in heldere stap-voor-stapinstructies de syntaxis van Python kennen en ontdek je de logica achter het programmeren.

Met behulp van praktijkvoorbeelden geeft dit boek je de kennis en vaardigheden om de theorie ook daadwerkelijk te kunnen toepassen. Of je nu nog nooit een regel in programmeertaal hebt geschreven of al eens hebt kennisgemaakt met Python, met Programmeren met Python voor Dummies ligt succesvol programmeren ook voor jou binnen handbereik.

Met dit boek heeft Python geen geheimen meer voor jou! 

Download nu

box-icon-download

*vereiste velden

Please agree to the conditions

Door het aanvragen van deze bron, gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Uw gegevens worden beschermd door ons privacybeleid.

Gerelateerde categorie├źn Cloud Computing, Hardware, Software, ERP, Cloud Computing, Big Data, Databases, Server, Cloud Computing, Linux, Server, Big Data, Cloud Computing, Android, Bluetooth, Apple, 802.11, Databases, Open source, NAS, SAN, SAP, Flash, Cloud