IT Corporate
flow-image

Deep Learning voor dummies

Deze bron is gepubliceerd door IT Corporate

Deep learning heeft als doel om machine learning dichter bij een van zijn oorspronkelijke doelen te brengen: Artificial Intelligence (AI). AI omvat een breed scala van technologieën waarmee computers problemen kunnen oplossen op een manier die (op zijn minst oppervlakkig) lijkt op het menselijke denken. Binnen dat rijk is een kleinere categorie genaamd machine learning, dat is de naam voor een hele toolbox van wiskundige technieken waarmee computers door middel van ervaring kunnen verbeteren bij het uitvoeren van taken. Tenslotte bevindt zich binnen dit machine learning de kleinere subcategorie deep learning. Deep learning richt zich nog nauwer op een subset van machine learning tools en technieken door de inzet van diepe neurale netwerken.

Deep learning-technieken zijn op dit moment de state of the art voor het identificeren van patroonherkenning, zoals objecten in afbeeldingen en woorden in geluiden. Deep learning stelt computers namelijk in staat om representaties van data met meerdere abstractieniveaus te leren: van eigenschappen op het laagste niveau naar concepten op het hoogste niveau.

Lees meer in onze gids, daarin gaan we uitgebreider in op deep learning.

Download nu

box-icon-download

*vereiste velden

Please agree to the conditions

Door het aanvragen van deze bron, gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Uw gegevens worden beschermd door ons privacybeleid.

Gerelateerde categorie├źn E-mail, Hardware, Software, ERP, Big Data, Server, Linux, Mac OS, Windows 7, Spam, Spam, Server, Big Data, Android, Apple, Open source, NAS, SAN, SAP, Cloud