Nutanix
flow-image

Moderne infrastructuur voor betere eindgebruikerservaringen

Deze bron is gepubliceerd door Nutanix

Veel bedrijven met bestaande EUC-implementaties vernieuwen hun technologie-stacks voor een betere ervaring voor de eindgebruiker en breiden de EUC-voordelen uit naar meer gebruikers. Of u nu een bestaande omgeving vernieuwt of begint met EUC, u komt enkele aanzienlijke hordes tegen:

Slechte gebruikerservaring, met name wanneer u uitbreidt. Meer dan een derde van EUC-projecten voldoet niet aan de vereisten van de eindgebruiker; 45% van de implementaties heeft te maken met prestatieproblemen.

Onvoorspelbare beschikbaarheid en veiligheid. Eindgebruikers zijn gefrustreerd door constante mislukkingen en het ontbreken van noodherstel. Malware en andere veiligheidsbedreigingen zijn een constante zorg.

Complexe planningen en lange cycli van vervanging. Initiële pilots duren lang en het uitbreiden naar productie duurt nog langer. Updates zijn langzaam.

Aanzienlijke overhead. Kosten vooraf en personeelskosten kunnen hoog zijn. IT-specialisten moeten elk kwartaal honderden uren spenderen aan het beheer van de infrastructuur. Uitbreidingskosten zijn onvoorspelbaar.

Naast deze obstakels kunt u ook te maken krijgen met de moeilijkheid van keuze. Waar wordt uw oplossing uitgerold: op locatie, hosted/beheerd of in de cloud? Welke oplossing(en) moet u kiezen? Gezien deze uitdagingen is het niet verrassend dat veel EUC-projecten mislukken.

Download nu

box-icon-download

*vereiste velden

Please agree to the conditions

Door het aanvragen van deze bron, gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Uw gegevens worden beschermd door ons privacybeleid. Indien u verder nog vragen hebt, kunt u contact opnemen via dataprotection@headleymedia.com.

Gerelateerde categorie├źn Software, Hybrid Cloud, SaaS, ERP, Server, Laptops, BYOD, Server, Malware, BYOD, SaaS, SAN, SaaS, Cloud