Dell EMC & Intel
Dell EMC & Intel
flow-image

De waarde van uw datakapitaal gebruiken voor meer zakelijk succes

Deze bron is gepubliceerd door Dell EMC

Moderne bedrijven in het digitale tijdperk beschikken over veel gegevens. Als die op de juiste manier gebruikt worden, zien organisaties mogelijkheden om met gegevens alle aspecten van hun bedrijfsvoering te verbeteren. Door gegevens bij verschillende werkstromen, analyses en activiteiten te gebruiken, veranderen ze in datakapitaal, een digitaal bezit dat het bedrijf meer waarde oplevert. De mate waarin een onderneming zich vormt rond dit datakapitaal, zowel in de manier waarop de gegevens worden gebruikt als de manier waarop in datatechnologie wordt geïnvesteerd, kan blijvende gevolgen hebben voor het succes van het bedrijf.

In februari 2019 gaven Dell EMC en Intel aan Forrester Consulting de opdracht om uit te zoeken of de mogelijkheid om gegevens bij elke gelegenheid te gebruiken en toe te passen snel een voorwaarde voor succes aan het worden is. Daartoe deed Forrester wereldwijd onderzoek onder 516 IT-beslissers. Uit dat onderzoek blijkt dat bedrijven die meer met datakapitaal doen, meer soorten gegevens gebruiken, data veilig en correct beheren en de infrastructuur moderniseren voor optimale prestaties, betere bedrijfsresultaten behalen.

Download nu om meer te weten te komen!

Dell EMC-oplossingen mogelijk gemaakt door Intel®.

Download nu

box-icon-download

*vereiste velden

Please agree to the conditions

  

Gerelateerde categorieën Datacenter, Big Data, Databases, Firewall, VPN, Infrastructuurbeheer, Datacenters, Server, Opslag, SDDC, Virtualisatie, Cloud Computing, Contact center, Outsourcing