Veracode
flow-image

Applicatiebeveiliging, misvattingen + realiteiten

Deze bron is gepubliceerd door Veracode

De nieuwsberichten zitten de afgelopen maanden vol met verhalen over veiligheidsinbreuken. En de meeste van deze spraakmakende inbreuken werden veroorzaakt door een kwetsbaarheid in een applicatie.

In feite zijn webapplicatie-aanvallen het meest voorkomende incidentenpatroon bij bevestigde inbreuken. Maar nog steeds besteden de meeste organisaties geen tijd of geld aan applicatiebeveiliging. Cyberaanvallers maken in toenemende mate misbruik van kwetsbaarheden op de applicatielaag, waardoor bedrijven aanzienlijke schade en financieel verlies lijden.

Maar aangezien inbreuken nog steeds in het nieuws komen, worden organisaties zich bewust van de ernstige risico's die het gebruik van applicaties met zich meebrengt. Het is tijd voor organisaties van elke omvang om de misvattingen en de waarheden van applicatiebeveiliging te begrijpen.

Download nu voor meer informatie.

Download nu

box-icon-download

*vereiste velden

Please agree to the conditions

Door het aanvragen van deze bron, gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Uw gegevens worden beschermd door ons privacybeleid. Indien u verder nog vragen hebt, kunt u contact opnemen via dataprotection@headleymedia.com.

Gerelateerde categorie├źn Cloud Computing, Software, ERP, Cloud Computing, Firewall, Server, Cloud Computing, Server, Cloud Computing, Firewall, Open source, SAN, Flash, Cloud