VMware
flow-image

Leidraad voor kopers van cloudmigratie

Deze bron is gepubliceerd door VMware

Cloudinfrastructuur wordt de primaire implementatieomgeving voor de meeste workloads. Aangezien organisaties een afgemeten benadering van veranderingen in infrastructuur en workload nastreven door het aannemen van een hybride cloudstrategie, erkennen ze dat het belangrijk is om dezelfde architectuur zowel in on-premise als in de cloud te hebben. Dit maakt een consistente infrastructuur en activiteiten zowel in on-premise als in de cloud mogelijk, waardoor de complexiteit en managementlasten worden verminderd.

Uitdagingen op het gebied van migratie en post-migratie belemmeren organisaties om ten volle te profiteren van de cloud. Een naadloos hybride cloudmodel is de voorkeursoptie geworden om ondernemingen in staat te stellen deze uitdagingen aan te gaan.

Download nu

box-icon-download

*vereiste velden

Please agree to the conditions

Door het aanvragen van deze bron, gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Uw gegevens worden beschermd door ons privacybeleid. Indien u verder nog vragen hebt, kunt u contact opnemen via dataprotection@headleymedia.com.

Gerelateerde categorie├źn Cloud Computing, IT-beheer, Hybrid Cloud, Bedrijfscloud, Cloud-platforms, SaaS, Cloud-opslag, CRM, ERP, Cloud Computing, Big Data, Business Intelligence (BI), BYOD, IT-consumerization, Cloud Computing, Compliance, Content Management Systems (CMS), Data Management, Enterprise Resource Planning (ERP), Financiën & Financieel Beheer, Infrastructuurbeheer, Datacenters, Service Level Management, Business Process Management, Virtualisatie, Servicemanagement, Projectmanagement, Document Management, Cloudnetwerk, Data Warehousing, Infrastructuur, Cloud ERP, Cloud