Dell Technologies & Intel Xeon Platinum
Dell Technologies & Intel Xeon Platinum
flow-image

Top 10 van redenen om een werkstation te kiezen

Deze bron is gepubliceerd door Dell Technologies

De autobranche, de lucht- en ruimtevaart, defensie, de zware industrie, consumentengoederen en zelfs de landbouw: elke bedrijfstak lijkt “slimmere” producten te willen die deel uitmaken van IoT en de basis vormen voor de intelligente fabrieken van de toekomst.

Deze paper belicht het rendement op de investering (ROI) van professionele werkstations ten opzichte van gewone pc's voor design-engineeringwerk vanuit drie perspectieven: de designengineer, de IT-professional en het uitvoerend management. Alle drie hebben een belang in de investering. Professionele werkstations helpen designengineers om hun deadlines voor productontwikkeling te halen, verminderen knelpunten voor de IT-afdeling en dragen bij aan het bedrijfsresultaat doordat ze lagere totale eigendomskosten hebben en een concurrentievoordeel bieden.

Dell Technologies-oplossingen mogelijk gemaakt door Intel® Xeon® Platinum Processors.

Download nu

box-icon-download

*vereiste velden

Please agree to the conditions

    

Gerelateerde categorieën Desktop/Laptop OS, Desktop systemen, E-mailclient, Embedded systemen, Hardware & randapparatuur, Laptops, Linux, Mac OS, Processoren, Thin Clients, Upgrades & migraties, Windows 7, Windows 8, Windows XP, Windows server, Microsoft Office