RSA
flow-image

De 5 risico-aspecten van een dynamisch personeelsbestand

Deze bron is gepubliceerd door RSA

Als het personeelsbestand van uw organisatie is zoals de meeste tegenwoordig, dan bestaat het uit full-timers, part-timers en contractmedewerkers die voortdurend komen en gaan, werken op een veelheid van locaties, en verbinding maken van waar ze zich ook bevinden  met de middelen die ze nodig hebben via een verscheidenheid aan digitale technologieën.

Als u de verschillende soorten gebruikers en de potentiële risico's die zij vertegenwoordigen begrijpt, kunt u een veiligheidsrisico omzetten in een concurrentievoordeel: een dynamisch personeelsbestand dat uw organisatie wendbaarder, productiever en efficiënter maakt, en die minder gevaar loopt.

Klaar om te beginnen? Lees verder om kennis te maken met de vijf  risico-aspecten van een dynamisch personeelsbestand.

Download nu

box-icon-download

*vereiste velden

Please agree to the conditions

Door het aanvragen van deze bron, gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Uw gegevens worden beschermd door ons privacybeleid. Indien u verder nog vragen hebt, kunt u contact opnemen via dataprotection@headleymedia.com.

Gerelateerde categorieën IT-beveiliging, Authenticatie- & toegangssystemen, IT-bedreigingen & kwetsbaarheden, Gegevensherstel, Data Loss Prevention (DLP), Rampherstel, Mobiele beveiliging, E-mailbeveiliging, Firewall, Logboekbeheer, Evenementenbeheer, VPN, Malware, Endpointbeveiliging, Netwerkbeveiliging, Beveiligingsoplossingen, Beveiligingsbeheer