Genesys
flow-image

Frost Radar™: Europees contactcentrum als dienstenmarkt, 2020

Deze bron is gepubliceerd door Genesys

In de afgelopen jaren is de op de cloud gebaseerde technologie voor contactcentra robuuster geworden en biedt deze toegang tot alle functies die on-premise oplossingen bieden, met als bijkomend voordeel dat ze via het internet worden gehost, waardoor bedrijven snel diensten kunnen inzetten in meerdere geografische gebieden.

De COVID-19 pandemie heeft een tweezijdige impact op CCaaS-leveranciers. Verkopers profiteren van meer toepassing van cloudtechnologieën door een verschuiving naar thuiswerkmodellen; zij worden echter beïnvloed door de negatieve impact die de crisis heeft op veel klanten, met name die welke actief zijn in de horeca, het toerisme, het transport en de outsourcingsector. CCaaS-leveranciers die videochatkanalen hebben geïntroduceerd, zien een positief effect in termen van omzetgroei.

Download nu

box-icon-download

*vereiste velden

Please agree to the conditions

Door het aanvragen van deze bron, gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Uw gegevens worden beschermd door ons privacybeleid. Indien u verder nog vragen hebt, kunt u contact opnemen via dataprotection@headleymedia.com.

Gerelateerde categorieën Contact center