flow-image
Genesys

Verbeter de klantervaring en efficiëntie met de invoer van Enhanced Dynamics 365

Deze bron is gepubliceerd door Genesys

pattern

Aangezien organisaties gebruik maken van de kracht van Microsoft Dynamics 365 voor zowel de verkoop als de service, is het van cruciaal belang dat ze zich richten op het bieden van een geweldige klantervaring over alle communicatiekanalen heen.

Klanten verwachten gepersonaliseerde, relevante en tijdige informatie - of ze nu een bedrijf bellen of berichten ontvangen van de bedrijven waarmee ze zaken doen. Eenvoudige integratie met Microsoft Dynamics 365 geeft organisaties de tools die nodig zijn om een naadloze en consistente ervaring te bieden.

Download dit rapport voor meer informatie!

pattern

Gerelateerde categorie├źn
Contact center

 

box-icon-download

GELIEVE ONDERSTAANDE GEGEVENS CORRECT IN TE VULLEN VOOR EEN GRATIS EXEMPLAAR

Door het aanvragen van deze bron, gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Uw gegevens worden beschermd door ons privacybeleid. Indien u verder nog vragen hebt, kunt u contact opnemen via dataprotection@headleymedia.com.

 Door het indienen van dit formulier, bevestigt u dat u 18 jaar of ouder bent en gaat u ermee akkoord dat Genesys contact met u kan opnemen via marketing-gerelateerde emails of via de telefoon. U kunt zich op elk gewenst moment uitschrijven. Genesys websites and communicaties zijn onderworpen aan hun eigen privacybeleid.Please agree to the conditions

Download nu