flow-image
Dell Technologies
Dell Technologies

Dell EMC VxBlock biedt een efficiënt, krachtig platform voor bedrijfskritieke SAP-omgevingen

Deze bron is gepubliceerd door Dell Technologies NL

pattern

Gegevens zijn het meest waardevolle bezit van een organisatie, ongeacht de omvang of de bedrijfstak. Om het potentieel van data volledig te benutten, moeten organisaties aandacht besteden aan waar data zich bevinden, hoe deze worden beheerd en hoe ze worden beschermd. SAP heeft zijn oplossingenplatform snel vernieuwd en bedrijven die samen met SAP innoveren, hebben vaak nieuwe IT-infrastructuur en -modellen nodig.

IDC heeft organisaties geïnterviewd om inzicht te krijgen in de impact van het draaien van hun SAP-omgevingen op de geconvergeerde VxBlock-infrastructuur in termen van infrastructuurkosten. Deze klanten van Dell Technologies meldden dat VxBlock dient als een efficiënt en kosteneffectief platform voor SAP en tegelijkertijd de prestaties, flexibiliteit en betrouwbaarheid levert die nodig zijn voor deze bedrijfskritische en gegevensgestuurde workloads en toepassingen.

Dell Technologies-oplossingen mogelijk gemaakt door Intel® Xeon® Platinum Processors.

pattern

Gerelateerde categorie├źn
Datacenter, Big Data, Databases, Firewall, VPN, Infrastructuurbeheer, Datacenters, Server, Opslag, SDDC, Virtualisatie, Cloud Computing, Outsourcing, Artificial Intelligence, Data Analytics, Machine Learning Analytics

 

box-icon-download

GELIEVE ONDERSTAANDE GEGEVENS CORRECT IN TE VULLEN VOOR EEN GRATIS EXEMPLAAR

Door het aanvragen van deze bron, gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Uw gegevens worden beschermd door ons privacybeleid. Indien u verder nog vragen hebt, kunt u contact opnemen via dataprotection@headleymedia.com.

  Ja, ik wil graag op de hoogte blijven via e-mail, telefoon en post. Dell Technologies en haar groepsmaatschappijen blijven u graag informeren over producten, services, oplossingen, exclusieve aanbiedingen en evenementen. Voor informatie over hoe Dell Technologies uw gegevens gebruikt en beschermd, zie hier de privacy statement. U kunt zich op elk moment uitschrijven. Please agree to the conditions

Download nu

Meer bronnen van Dell Technologies