Slack
flow-image

Hoe Zendesk Slack gebruikt

Deze bron is gepubliceerd door Slack

Wanneer technologie de kern van uw bedrijf vormt, is het beheren van risico's een continue zorg.

Er zijn de grote, infrastructurele risico's, zoals een volledige uitval van een cloudgebied. Er zijn de virussen die erdoorheen kunnen glippen en de klantervaring kunnen beïnvloeden. Het risico bestaat dat uw gegevens worden gelekt, gestolen of op een andere manier worden gecompromitteerd.

En voor platformbedrijven als Zendesk is er ook het risico op fraude en misbruik. Spammers die het platform gebruiken om massaal ongewenste e-mails te versturen. Merkimitators,  die uitzijn op speer phishing. Oplichters die Talk, callcentersoftware van Zendesk gebruiken om stemfraude te plegen.

Om zijn reputatie als een veilig, slim en vriendelijk platform voor klantondersteuning te waarborgen, moet Zendesk voorbereid zijn op het onverwachte en Slack speelt daarin een grote rol.

Download nu

box-icon-download

*vereiste velden

Please agree to the conditions

Door het aanvragen van deze bron, gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Uw gegevens worden beschermd door ons privacybeleid. Indien u verder nog vragen hebt, kunt u contact opnemen via dataprotection@headleymedia.com.

Gerelateerde categorie├źn Software, Spam, Spam, Applicaties, Besturingssystemen, CRM, SaaS, Databases, Documentbeheer, Bedrijfssoftware, Systeem ontwikkelingstools, Enterprise Resource Planning ( ERP ), Groupware, Workflowsoftware, Samenwerkingssoftware, Open source, Productiviteitssoftware, SAN, SAP, All-flash, Flash, EMC, Zorg, Applicaties, SaaS, Software Defined, Cloud