flow-image
Mimecast

De staat van e-mailbeveiliging 2020

Deze bron is gepubliceerd door Mimecast

pattern

Het internationale zakenleven bestaat uit een verscheidenheid aan branches en bedrijven die allemaal een centraal communicatiekenmerk gemeen hebben: e-mailconnectiviteit.

E-mail blijft de populairste aanvalsmethode, van buiten organisaties, binnen organisaties zelf (via gecompromitteerde accounts, kwetsbare insiders en social engineering) of buiten de invloedssfeer van de organisatie (door imitatie van hun domeinen en merken).

Wat het nog ingewikkelder maakt, is dat veel internationale bedrijven tijdens de coronapandemie gedwongen zijn kantoorpersoneel thuis te laten werken om hun medewerkers te beschermen en cyberaanvallers zijn met hen mee naar huis gegaan. Een toename in de verscheidenheid en het volume van de aanvallen is onvermijdelijk doordat financieel en crimineel gemotiveerde aanvallers persoonlijke en vertrouwelijke informatie proberen te verkrijgen.

pattern

Gerelateerde categorie├źn
Datacenter, Hardware, ERP, Firewall, Spam, Spam, Compliance, Firewall, Malware, SAN, Cloud

 

box-icon-download
Download nu

*vereiste velden

Please agree to the conditions

Door het aanvragen van deze bron, gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Uw gegevens worden beschermd door ons privacybeleid. Indien u verder nog vragen hebt, kunt u contact opnemen via dataprotection@headleymedia.com.