flow-image
Mimecast

Het SOC transformeren: bouw vandaag het Security Operations Center van morgen

Deze bron is gepubliceerd door Mimecast

pattern

Als u aan een Security Operations Center (SOC) denkt, wat ziet u dan voor u? Is het een georganiseerd team van beveiligingsanalisten en technici dat incidenten detecteert, analyseert en erop reageert, en samen met bedrijfsmanagers de beveiligingsstrategie uitvoert? Of zijn het enkele analisten die met de beschikbare hulpmiddelen reageren op beveiligingsproblemen die geen prioriteit hebben gekregen?

Deze verschillen en het kritieke karakter van een SOC bij het opsporen en elimineren van potentiële bedreigingen brachten de Cyber Resilience Think Tank (CR Think Tank) bijeen op de RSA®-conferentie in februari 2020 om de voor- en nadelen van interne en externe SOC's te onderzoeken en te kijken hoe een succesvol model eruit zou kunnen zien.

pattern

Gerelateerde categorie├źn
IT-beveiliging, Netwerk, Software, ERP, Firewall, Server, Server, Compliance, Firewall, Malware, SAN, SAP, Zorg, Artificial Intelligence

 

box-icon-download

GELIEVE ONDERSTAANDE GEGEVENS CORRECT IN TE VULLEN VOOR EEN GRATIS EXEMPLAAR

Door het aanvragen van deze bron, gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Uw gegevens worden beschermd door ons privacybeleid. Indien u verder nog vragen hebt, kunt u contact opnemen via dataprotection@headleymedia.com.

 Door het indienen van dit formulier, bevestigt u dat u 18 jaar of ouder bent en gaat u ermee akkoord dat Mimecast contact met u kan opnemen via marketing-gerelateerde emails of via de telefoon. U kunt zich op elk gewenst moment uitschrijven. Mimecast websites and communicaties zijn onderworpen aan hun eigen privacybeleid.Please agree to the conditions

Download nu