flow-image
SauceLabs

De ROI van Sauce Labs

Deze bron is gepubliceerd door SauceLabs

pattern

De druk om applicaties sneller af te leveren is groter dan ooit. Van applicatieontwikkelteams wordt verwacht dat ze applicaties leveren die fijnmazige klantsegmenten ondersteunen en zowel on-demand als in real time functioneren. De reactieve en proactieve mogelijkheden van deze applicaties maken ze strategisch belangrijk en bedrijven zijn dan ook voortdurend op zoek naar manieren om applicaties sneller, beter en efficiënter te leveren.

De eisen om softwareapplicaties sneller te leveren, zijn van invloed op de manier waarop bedrijven applicaties testen. Continu testen is nu grotendeels de norm, waarbij geautomatiseerd testen helpt om de testactiviteiten te versnellen.

Ondernemingen die op een moderne, flexibelere manier testen, kunnen de klantervaring verbeteren, de kanalen voor het genereren van inkomsten verhogen, de kwaliteit verbeteren en fouten verminderen, de tijd voor het leveren van applicaties aan productie verminderen, de productiviteit van het projectteam verhogen en de uitgaven voor de infrastructuur verminderen.

 

pattern

Gerelateerde categorie├źn
Hardware, Software, ERP, Data Management, SAN, Cloud

 

box-icon-download

GELIEVE ONDERSTAANDE GEGEVENS CORRECT IN TE VULLEN VOOR EEN GRATIS EXEMPLAAR

Door het aanvragen van deze bron, gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Uw gegevens worden beschermd door ons privacybeleid. Indien u verder nog vragen hebt, kunt u contact opnemen via dataprotection@headleymedia.com.

 Door het indienen van dit formulier, bevestigt u dat u 18 jaar of ouder bent en gaat u ermee akkoord dat SauceLabs contact met u kan opnemen via marketing-gerelateerde emails of via de telefoon. U kunt zich op elk gewenst moment uitschrijven. SauceLabs websites and communicaties zijn onderworpen aan hun eigen privacybeleid.Please agree to the conditions

Download nu