flow-image
Malwarebytes

Malwarebytes en Microsoft Defender: Gebruiksscenario's voor beveiligingsoplossingen met "gelaagde beveiliging" voor endpoints

Deze bron is gepubliceerd door Malwarebytes

pattern

De antiviruscomponent Windows Defender biedt een basisbeveiligingslaag in omgevingen met alleen of voornamelijk Microsoft. Maar door de snelle ontwikkeling van geavanceerde malware en het groeiende aanvalsoppervlak van de meeste organisaties zijn extra beveiligingsmaatregelen voor endpoints nodig, zoals Microsoft Defender ATP en Malwarebytes.

Malwarebytes biedt uitgebreide functionaliteit voor endpointbeveiliging die niet alleen samen met de beveiligingsproducten van Microsoft werkt, maar ook de algehele tolerantie van de totale IT-infrastructuur van de organisatie verbetert.

Tezamen bieden de beveiligingsproducten van Microsoft en Malwarebytes organisaties een gereduceerd aanvalsoppervlak en de robuuste beveiligingsfunctionaliteit om de evolutie van malware in de toekomst te bestrijden.

pattern

Gerelateerde categorie├źn
IT-beveiliging, Authenticatie- & toegangssystemen, IT-bedreigingen & kwetsbaarheden, Gegevensherstel, Data Loss Prevention (DLP), Rampherstel, Mobiele beveiliging, E-mailbeveiliging, Firewall, Logboekbeheer, Evenementenbeheer, VPN, Malware, Endpointbeveiliging, Netwerkbeveiliging, Beveiligingsoplossingen, Beveiligingsbeheer

 

box-icon-download
Download nu

*vereiste velden

Please agree to the conditions

Door het aanvragen van deze bron, gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Uw gegevens worden beschermd door ons privacybeleid. Indien u verder nog vragen hebt, kunt u contact opnemen via dataprotection@headleymedia.com.

Meer bronnen van Malwarebytes