Dell Technologies & Intel Xeon Platinum
Dell Technologies & Intel Xeon Platinum
flow-image

Dell EMC VxBlock biedt een effici├źnt, krachtig platform voor bedrijfskritieke SAP-omgevingen

Deze bron is gepubliceerd door Dell Technologies

Gegevens zijn het meest waardevolle bezit van een organisatie, ongeacht de omvang of de bedrijfstak. Om het potentieel van data volledig te benutten, moeten organisaties aandacht besteden aan waar data zich bevinden, hoe deze worden beheerd en hoe ze worden beschermd. Veel organisaties registreren en verwerken veel van hun gegevens binnen SAP-omgevingen. SAP heeft zijn oplossingenplatform snel vernieuwd en bedrijven die samen met SAP innoveren, hebben vaak nieuwe IT-infrastructuur en -modellen nodig.

IDC heeft organisaties geïnterviewd om inzicht te krijgen in de impact van het draaien van hun SAP-omgevingen op de geconvergeerde VxBlock-infrastructuur in termen van infrastructuurkosten, IT-personeel, prestaties en flexibiliteit van systemen en zakelijke activiteiten. Deze klanten van Dell Technologies meldden dat VxBlock dient als een efficiënt en kosteneffectief platform voor SAP en tegelijkertijd de prestaties, flexibiliteit en betrouwbaarheid levert die nodig zijn voor deze bedrijfskritische en gegevensgestuurde workloads en toepassingen.

Meer informatie over oplossingen van Dell Technologies met Intel® Xeon® Platinum-processor.

Download nu

box-icon-download

*vereiste velden

Please agree to the conditions

Door het aanvragen van deze bron, gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Uw gegevens worden beschermd door ons privacybeleid. Indien u verder nog vragen hebt, kunt u contact opnemen via dataprotection@headleymedia.com.

Gerelateerde categorie├źn Datacenter, Hardware, Software, Hybrid Cloud, ERP, Big Data, Server, Server, Big Data, Data Management, SAN, SAP, Flash, EMC, Software Defined, Cloud, Artificial Intelligence