Dell Technologies & Intel®
Dell Technologies & Intel®
flow-image

Belangrijkste voordelen van Microsoft SQL Server op Dell EMC Hyperconverged Infrastructure (HCI)

Deze bron is gepubliceerd door Dell Technologies

Naarmate moderne databasevereisten steeds complexer worden, gaan organisaties over op een high-performing, schaalbare en gestroomlijnde hypergeconvergeerde infrastructuur (HCI) om deze nieuwe uitdagingen het hoofd te bieden. Deze organisaties hebben te maken met een steeds grotere hoeveelheid gegevens, die snel kan leiden tot een wildgroei aan datacenters. Deze databases vereisen 24/7 beschikbaarheid, integratie met de cloud en gestroomlijnde updateprocedures om de nieuwste fixes en functies te integreren.

Organisaties moeten deze uitdagingen het hoofd bieden terwijl ze enerzijds te maken hebben met strenge budgeteisen en anderzijds met de kosten voor het onderhoud van grote, verouderde, traditionele hardware-implementaties, uitbreidingen van datacenters en extra IT-beheertijd om aan de SLA-standaarden te voldoen. Dankzij de schaalbaarheid en flexibiliteit van de Dell EMC HCI-portfolio kunnen bedrijven gemakkelijker een zeer beschikbare infrastructuur voor SQL Server-databaseomgevingen implementeren en schalen.

Meer informatie over oplossingen van Dell Technologies met Intel®.

Download nu

box-icon-download

*vereiste velden

Please agree to the conditions

Door het aanvragen van deze bron, gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Uw gegevens worden beschermd door ons privacybeleid. Indien u verder nog vragen hebt, kunt u contact opnemen via dataprotection@headleymedia.com.

Gerelateerde categorieën Hardware, Software, ERP, Big Data, Databases, Server, Server, Big Data, Data Management, Databases, SAN, EMC, Cloud, Data Analytics