flow-image
Blackberry

Gebruiksscenario's Incident Response: cyberresilience bereiken met BlackBerry Security Services

Deze bron is gepubliceerd door Blackberry

pattern

Volgens een onderzoek van IBM is de 'overgrote meerderheid' van de ondervraagde organisaties niet voorbereid om effectief te reageren op een ernstig beveiligingsincident. Meestal is dit te wijten aan een chronische tekort aan middelen en een ontoereikende planning.

De calamiteitenresponsexperts van BlackBerry® Security Services kunnen organisaties ondersteunen bij het onderzoeken, indammen en verhelpen van beveiligingslekken en helpen voorkomen dat die zich opnieuw voordoen.

Door kunstmatige intelligentie in hun tools en processen te integreren, beschikken de calamiteitenresponsteams van BlackBerry snel over voorlopige resultaten. Binnen enkele uren kan worden begonnen met het opsporen en indammen van ransomware en geavanceerde aanhoudende dreigingen.

Na afloop van een calamiteitenresponstaak wordt de klant niet alleen geholpen bij het verhelpen en opruimen, maar worden ook gedetailleerde aanbevelingen gedaan om de resilience bij toekomstige aanvallen te vergroten.

pattern

Gerelateerde categorie├źn
Hardware, Software, ERP, Databases, Server, Server, Malware, Databases, Artificial Intelligence

 

box-icon-download

GELIEVE ONDERSTAANDE GEGEVENS CORRECT IN TE VULLEN VOOR EEN GRATIS EXEMPLAAR

Door het aanvragen van deze bron, gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Uw gegevens worden beschermd door ons privacybeleid. Indien u verder nog vragen hebt, kunt u contact opnemen via dataprotection@headleymedia.com.

 Door het indienen van dit formulier, bevestigt u dat u 18 jaar of ouder bent en gaat u ermee akkoord dat Blackberry contact met u kan opnemen via marketing-gerelateerde emails of via de telefoon. U kunt zich op elk gewenst moment uitschrijven. Blackberry websites and communicaties zijn onderworpen aan hun eigen privacybeleid.Please agree to the conditions

Download nu