Dell Technologies & Intel®
Dell Technologies & Intel®
flow-image

De Total Economic Impact™ van Dell EMC Servers voor SAP

Deze bron is gepubliceerd door Dell Technologies

Om een digitaal bedrijf te runnen dat intelligent en wendbaar is, heeft uw onderneming een IT-landschap nodig dat de front- en backoffice met elkaar kan verbinden. Met andere woorden: de mogelijkheid om de betrokkenheid van klanten te vergroten, is afhankelijk van de vaak ongeziene mogelijkheden in het datacenter. Om op koers te blijven naar digitale transformatie en te profiteren van innovaties op het gebied van kunstmatige intelligentie en machinaal leren, migreren bedrijven hun enterprise resource planning en business warehouse (BW) naar SAP HANA en SAP S/4HANA.

Ondernemingen die oudere SAP-oplossingen gebruiken waarvan de levensduur na 2025 eindigt, moeten snel beginnen met hun migratie, aangezien de gemiddelde implementatie enkele jaren duurt. IT-beslissers beginnen deze reis met beschrijven waarom ze hun IT-landschap voor SAP zouden moeten moderniseren en welke factoren ze onderweg in overweging zouden moeten nemen.

Meer informatie over oplossingen van Dell Technologies met Intel®.

Download nu

box-icon-download

*vereiste velden

Please agree to the conditions

Door het aanvragen van deze bron, gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Uw gegevens worden beschermd door ons privacybeleid. Indien u verder nog vragen hebt, kunt u contact opnemen via dataprotection@headleymedia.com.

Gerelateerde categorieën Hardware, Software, ERP, Big Data, Databases, Server, Server, Big Data, Enterprise Resource Planning (ERP), Databases, RAID, SAN, SAP, Flash, EMC, Cloud, Data Analytics