flow-image
Dell Technologies & Intel
Dell Technologies & Intel

Het sneeuwbaleffect van uitstekende EX

Deze bron is gepubliceerd door Dell Technologies NL

pattern

Organisaties moeten hun medewerkers inspireren en in staat stellen hun klanten beter van dienst te zijn. En medewerkers willen daarvoor de beschikking hebben over de beste technologie, apparaten en applicaties. 

Alle werknemers hebben een identiteit, die wordt gedeeld via hun waarden. Dat is precies waar organisaties een beroep op moeten doen om het beste personeel aan te trekken en te behouden. Factoren zoals de vrijheid om te beslissen hoe ze hun werk doen of hoe de IT-afdeling helpt om productiever te worden zijn intrinsiek verbonden met de werknemerservaring  (EX). 

Meer informatie over oplossingen van Dell Technologies met Intel®.

pattern

Gerelateerde categorie├źn
Software, ERP, Malware

 

box-icon-download

GELIEVE ONDERSTAANDE GEGEVENS CORRECT IN TE VULLEN VOOR EEN GRATIS EXEMPLAAR

Door het aanvragen van deze bron, gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Uw gegevens worden beschermd door ons privacybeleid. Indien u verder nog vragen hebt, kunt u contact opnemen via dataprotection@headleymedia.com.

  Ja, ik wil graag op de hoogte blijven via e-mail, telefoon en post. Dell Technologies en haar groepsmaatschappijen blijven u graag informeren over producten, services, oplossingen, exclusieve aanbiedingen en evenementen. Voor informatie over hoe Dell Technologies uw gegevens gebruikt en beschermd, zie hier de privacy statement. U kunt zich op elk moment uitschrijven. Please agree to the conditions

Download nu

Meer bronnen van Dell Technologies & Intel