flow-image
Dell Technologies & Intel
Dell Technologies & Intel

De toekomst van enterprise computing begint nu

Deze bron is gepubliceerd door Dell Technologies NL

pattern

Voorbij is de tijd waarin IT in een donkere back-office zat zonder enige invloed van betekenis op het bedrijf of de collega's voor wie ze werkten. IT-leiders zien zichzelf nu als de pijlers van het bedrijf die niet langer simpele IT-taken afhandelen, maar complexere IT-orkestratie bieden en zo een actieve bijdrage leveren aan het bedrijf.

Of het nu gaat om het verbeteren van de productiviteit van werknemers of het verbeteren van de klantervaring: IT loopt voorop. Om personeel te kunnen laten werken met nieuwe apparaten, passen IT-leiders nieuwe, innovatieve strategieën toe voor de implementatie van apparaten om meer te automatiseren, de selfservice te verbeteren en de innovatiemogelijkheden te vergroten.

Meer informatie over oplossingen van Dell Technologies met Intel®.

pattern

Gerelateerde categorie├źn
Software, ERP, Laptops, Apple, Outsourcing, Cloud

 

box-icon-download

GELIEVE ONDERSTAANDE GEGEVENS CORRECT IN TE VULLEN VOOR EEN GRATIS EXEMPLAAR

Door het aanvragen van deze bron, gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Uw gegevens worden beschermd door ons privacybeleid. Indien u verder nog vragen hebt, kunt u contact opnemen via dataprotection@headleymedia.com.

  Ja, ik wil graag op de hoogte blijven via e-mail, telefoon en post. Dell Technologies en haar groepsmaatschappijen blijven u graag informeren over producten, services, oplossingen, exclusieve aanbiedingen en evenementen. Voor informatie over hoe Dell Technologies uw gegevens gebruikt en beschermd, zie hier de privacy statement. U kunt zich op elk moment uitschrijven. Please agree to the conditions

Download nu

Meer bronnen van Dell Technologies & Intel