flow-image
Okta

Okta: het verschil tussen Customer IAM (CIAM) en IAM

Deze bron is gepubliceerd door Okta

pattern

De wereld van Identity and Access Management (IAM) is zelden controversieel. Maar nu woedt er een strijd over de manier waarop wij als branche praten over klantgerichte gebruikstoepassingen voor IAM. Steeds vaker worden hiervoor de termen Customer IAM of Consumer IAM gebruikt, beide afgekort als CIAM. CIAM kent een aantal unieke vereisten. Maar dat betekent niet dat u een product moet gebruiken dat alleen gericht is op CIAM. Okta biedt een brede IAM-cloudservice met een sterk basisplatform en functionaliteit die CIAM-gebruikstoepassingen mogelijk maakt. Wij zijn ervan overtuigd dat dat voor de lange termijn een betere keuze is.

pattern

Gerelateerde categorie├źn
Software, SaaS, ERP, Server, Server, Compliance, SaaS, SAN, SaaS, Cloud

 

box-icon-download

GELIEVE ONDERSTAANDE GEGEVENS CORRECT IN TE VULLEN VOOR EEN GRATIS EXEMPLAAR

Door het aanvragen van deze bron, gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Uw gegevens worden beschermd door ons privacybeleid. Indien u verder nog vragen hebt, kunt u contact opnemen via dataprotection@headleymedia.com.

 Door het indienen van dit formulier, bevestigt u dat u 18 jaar of ouder bent en gaat u ermee akkoord dat Okta contact met u kan opnemen via marketing-gerelateerde emails of via de telefoon. U kunt zich op elk gewenst moment uitschrijven. Okta websites and communicaties zijn onderworpen aan hun eigen privacybeleid.Please agree to the conditions

Download nu

Meer bronnen van Okta