flow-image
Okta

Rapport 'The Passwordless Future'

Deze bron is gepubliceerd door Okta

pattern

Elk bedrijf moet een technologiebedrijf worden om te overleven en te gedijen in de huidige competitieve omgeving. Organisaties innoveren en transformeren, zoeken manieren om beter met klanten om te gaan en beschermen hun mensen en gegevens tegen allerlei bedreigingen. Maar ondertussen brokkelt het vertrouwen in technologie af als gevolg van nieuwe uitdagingen. Organisaties staan onder druk om snel te innoveren, terwijl problemen met veiligheid, privacy en toestemming het vertrouwen schaden van de gebruikers in veel van de technologie waarop wij vertrouwen.

pattern

Gerelateerde categorie├źn
Hardware, Software, ERP, Laptops, Compliance, Apple

 

box-icon-download

GELIEVE ONDERSTAANDE GEGEVENS CORRECT IN TE VULLEN VOOR EEN GRATIS EXEMPLAAR

Door het aanvragen van deze bron, gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Uw gegevens worden beschermd door ons privacybeleid. Indien u verder nog vragen hebt, kunt u contact opnemen via dataprotection@headleymedia.com.

 Door het indienen van dit formulier, bevestigt u dat u 18 jaar of ouder bent en gaat u ermee akkoord dat Okta contact met u kan opnemen via marketing-gerelateerde emails of via de telefoon. U kunt zich op elk gewenst moment uitschrijven. Okta websites and communicaties zijn onderworpen aan hun eigen privacybeleid.Please agree to the conditions

Download nu

Meer bronnen van Okta