flow-image
Adobe

Cloud Service: een volledig cloud-native, veilige en schaalbare basis voor Adobe Experience Manager.

Deze bron is gepubliceerd door Adobe

pattern

Tegenwoordig zijn alle ondernemingen op zoek naar een sterke basis voor hun digitale transformatie. Vanwege de snelle evolutie van de klantervaring moeten marketeers en ontwikkelaars voortdurend bijblijven op het gebied van CXM-technologie (customer experience management) om aan de verwachtingen van de klant te voldoen. 

Cloud Service biedt een schaalbare, veilige en flexibele technologische basis voor Experience Manager-sites en -assets, zodat marketing en IT impactvolle ervaringen op schaal kunnen leveren.

pattern

Gerelateerde categorie├źn
ERP, Compliance, Cloud

 

box-icon-download

GELIEVE ONDERSTAANDE GEGEVENS CORRECT IN TE VULLEN VOOR EEN GRATIS EXEMPLAAR

Door het aanvragen van deze bron, gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Uw gegevens worden beschermd door ons privacybeleid. Indien u verder nog vragen hebt, kunt u contact opnemen via dataprotection@headleymedia.com.

  De Adobe-bedrijvenfamilie wil u graag geweldige content zoals deze bieden en u met gepersonaliseerde communicatie via e-mail en telefoon informeren over de producten en diensten van Adobe.  Door dit formulier in te dienen, stemt u ermee in zulke communicatie te ontvangen op het e-mailadres en de telefoonnummers die u hebt opgegeven.  Zie ons Privacybeleid voor meer details of om u op elk gewenst moment af te melden.     Please agree to the conditions

Download nu