Pure Storage
flow-image

Tien manieren waarop de flashoplossing van Pure u kunnen helpen

Deze bron is gepubliceerd door Pure Storage

Oudere infrastructuren vormen een belemmering voor innovatie, ook al zijn de meeste dienstverleners sterk afhankelijk van hun prestaties. Dienstverleners moeten het juiste evenwicht vinden tussen het transformeren van oude technologieën en het investeren in moderne technologieën die de snelheid en flexibiliteit kunnen bieden die nodig zijn om te innoveren.

Om sneller te innoveren en tegelijkertijd de kosten te verlagen, sneller op de markt te komen, bedrijfswaarde te creëren en de klantenervaring te optimaliseren, moeten dienstverleners het potentieel van de native cloudinfrastructuur benutten.
Pure Storage® stelt innovators in staat om een betere wereld met data op te bouwen door een cloudgerichte oplossing te leveren waarmee organisaties gegevens kunnen omzetten in informatie en voordeel.

Onze 'tien stappen naar succes' kunnen u helpen bij het aanpakken van uw uitdagingen en doelstellingen met een altijd beschikbare, altijd betrouwbare en volledige flashopslagoplossing.

Download nu

box-icon-download

*vereiste velden

Please agree to the conditions

Door het aanvragen van deze bron, gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Uw gegevens worden beschermd door ons privacybeleid. Indien u verder nog vragen hebt, kunt u contact opnemen via dataprotection@headleymedia.com.

Gerelateerde categorieën IT-beveiliging, Authenticatie- & toegangssystemen, IT-bedreigingen & kwetsbaarheden, Gegevensherstel, Data Loss Prevention (DLP), Rampherstel, Mobiele beveiliging, E-mailbeveiliging, Firewall, Logboekbeheer, Evenementenbeheer, VPN, Malware, Endpointbeveiliging, Netwerkbeveiliging, Beveiligingsoplossingen, Beveiligingsbeheer