Fujitsu
flow-image

Een hybride visie voor het nieuwe tijdperk van digitale transformatie

Deze bron is gepubliceerd door Fujitsu

Als u begint aan een digitale transformatie waarvan cloud een integraal onderdeel is, is het nu het beste moment om uw cloudvisie te evalueren.

Cloudtechnologieën zijn in trek bij organisaties die hun bedrijf ingrijpend willen transformeren. Hybride cloud is het leidende bedrijfsmodel geworden, ondernemingen tonen aanzienlijke hybride adoptieplannen voor de komende vijf jaar. De belangrijkste vraag is waar welke workload te plaatsen?

In deze whitepaper gebruikt Fujitsu zijn uitgebreide ervaring en expertise als aanbieder van hybride en cloudoplossingen op wereldwijde schaal om waardevolle inzichten en begeleiding te bieden. Zij zullen u helpen de verschillende beschikbare opties te overwegen en de juiste balans te vinden tussen cloud-gebaseerde diensten en legacy-applicaties.

Download de whitepaper nu en ontdek de partnerschappen, op maat gemaakte oplossingen en tips om het beste cloudadoptieplan voor u te integreren! 

Download nu

box-icon-download

*vereiste velden

Please agree to the conditions

Door het aanvragen van deze bron, gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Uw gegevens worden beschermd door ons privacybeleid. Indien u verder nog vragen hebt, kunt u contact opnemen via dataprotection@headleymedia.com.

Gerelateerde categorieën Hardware, Software, Hybrid Cloud, ERP, Server, SDDC, Linux, Server, Compliance, Data Management, SAN, Cloud