flow-image
ServiceNow

Radicale bedrijfstransformatie stimuleren

Deze bron is gepubliceerd door ServiceNow

pattern

De productiviteit verhogen, nieuwe inkomsten genereren en concurrentievoordeel behalen

Jarenlang richtte de IT-afdeling zich bijna uitsluitend op het beheer van technologie, met andere woorden, zorgen dat de lampen bleven branden. Nu wordt van IT verwacht dat deze gelijke tred houdt met de rest van het bedrijf en een gelijkwaardige partner wordt op het gebied van zakelijk succes, het verhogen van de productiviteit, het realiseren van nieuwe inkomsten en het behalen van concurrentievoordeel. Innovatie is geen langzame, incrementele vooruitgang. Het gaat om het creëren van een radicale nieuwe zakelijke waarde met de snelheid van het licht. De IT moet er nog steeds voor zorgen dat de lampen blijven branden. Het is een kwestie van overleven. Maar er is een dilemma. Als je de meeste tijd bezig bent met overleven, is er geen tijd voor transformatie.

Download dit eBook om te ontdekken hoe IT-organisaties een evenwicht kunnen vinden tussen budget reserveren voor innovatie en het leveren van operationele uitmuntendheid.

pattern

Gerelateerde categorie├źn
E-mail, ERP, Server, Server, Projectmanagement, Applicaties, Zorg, Applicaties, Infrastructuur, Cloud, ServiceNow

 

box-icon-download
Download nu

*vereiste velden

Please agree to the conditions

Door het aanvragen van deze bron, gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Uw gegevens worden beschermd door ons privacybeleid. Indien u verder nog vragen hebt, kunt u contact opnemen via dataprotection@headleymedia.com.