VMware
flow-image

Hindsight Is 2020: De pandemie zorgt voor een wake-up call - Executive Brief

Deze bron is gepubliceerd door VMware

Hoe hebben de COVID-19 pandemie en de noodzaak van de verspreide, overal inzetbare arbeidskrachten de toekomst van werk veranderd?  Forrester Consulting heeft in opdracht van VMware een onderzoek uitgevoerd onder wereldwijde future-of-work beslissers met verantwoordelijkheid voor strategie en beveiliging uit verschillende wereldwijde industrieën over hoe de uitdagingen van de overstap naar een 'anywhere workforce' de manier waarop zij zaken doen heeft veranderd en de manier waarop zij denken dat er zaken gedaan zullen blijven worden.

Ontdek de inzichten van deze bedrijfsleiders om de beveiliging van uw organisatie en de ervaring van uw werknemers op verschillende locaties en netwerken te verbeteren terwijl het bedrijfsleven zich aanpast aan dit 'nieuwe normaal', inclusief de belangrijkste aanbevelingen. Ontdek wat 73 % van de besluitvormers een kritieke of hoge prioriteit vindt in deze thought leadership paper.

Download nu

box-icon-download

*vereiste velden

Please agree to the conditions

Door het aanvragen van deze bron, gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Uw gegevens worden beschermd door ons privacybeleid. Indien u verder nog vragen hebt, kunt u contact opnemen via dataprotection@headleymedia.com.

Gerelateerde categorie├źn ERP, VPN, BYOD, BYOD, VPN, BYOD, NAS, Cloud