flow-image
Okta

Businesses at Work 2021

Deze bron is gepubliceerd door Okta

pattern

Dit jaar, toen de pandemie een wereldwijd probleem werd, werden onze werelden overspoeld door verandering. We richtten ons tot de technologie om ons staande te houden. En toen de pandemie versnelde, werden technische oplossingen die ooit alleen de voorkeur hadden van 'early adopters', overlevingshulpmiddelen voor bedrijven in alle bedrijfstakken en voor de bevolking als geheel. 

Vanuit deze ongekende invalshoek bekijken wij de gegevens van de meer dan 9.400 klanten van Okta en het Okta Integration Network (OIN), dat meer dan 6.500 integraties omvat met cloud-, mobiele en webapps, en met aanbieders van IT-infrastructuur. 

Het zevende Businesses at Work-rapport geeft ons een diepgaande kijk op de manier waarop organisaties en mensen vandaag werken - met een onderzoek naar het personeelsbestand en de klanten, en de toepassingen en diensten die zij gebruiken om productief te zijn.

 

pattern

Gerelateerde categorie├źn
Cloud Computing, Software, SaaS, CRM, ERP, Cloud Computing, Firewall, VPN, Server, Cloud Computing, Server, Data Warehousing, Cloud Computing, Firewall, VPN, Malware, Android, Wi-Fi, CRM, SaaS, Open source, SAN, SAP, Data Warehousing, SaaS, Cloud, Data Analytics, ServiceNow

 

box-icon-download
Download nu

*vereiste velden

Please agree to the conditions

Door het aanvragen van deze bron, gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Uw gegevens worden beschermd door ons privacybeleid. Indien u verder nog vragen hebt, kunt u contact opnemen via dataprotection@headleymedia.com.