flow-image
Fortinet

Verborgen kosten van endpointbeveiliging

Deze bron is gepubliceerd door Fortinet

pattern

Als het op endpointbeveiliging aankomt, zitten CISO's in een lastig parket. De meesten gaan ervan uit dat endpoints op een gegeven moment gecompromitteerd zullen worden. En daarin hebben ze gelijk. In een recent onderzoek onder CISO's meldde 81% ten minste een inbraak in het afgelopen jaar, 22% had er meer dan vijf. Zij beschouwen traditionele antivirusoplossingen ontoereikend om eindpunten te beveiligen en hebben behoefte aan geavanceerdere bescherming. 

EDR-tools (endpoint detection and response) van de eerste generatie verbeteren de beveiliging van endpoints door detectie- en responsmogelijkheden te bieden, maar brengen ook verborgen kosten met zich mee. Ontoereikende responstijden stellen de organisatie bloot aan de gevaren van ransomware en andere snelle bedreigingen. Beveiligingspersoneel kan de stroom waarschuwingen niet snel genoeg verwerken, waardoor de stress op de werkplek toeneemt en bedreigingen verkeerd worden geclassificeerd. De huidige EDR-oplossingen bieden niet de snelheid en automatisering die CISO's nodig hebben om kosteneffectieve, betrouwbare endpointbeveiliging te garanderen.

Download nu voor meer informatie over ransomware, bestandsloze malware en andere geavanceerde cyberdreigingen die nog steeds een uitdaging vormen voor de huidige endpointbeschermingssystemen. 

pattern

Gerelateerde categorie├źn
ERP, Laptops, Malware

 

box-icon-download
Download nu

*vereiste velden

Please agree to the conditions

Door het aanvragen van deze bron, gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Uw gegevens worden beschermd door ons privacybeleid. Indien u verder nog vragen hebt, kunt u contact opnemen via dataprotection@headleymedia.com.