Aruba
flow-image

Aruba's routekaart naar een succesvolle hybride werkplek

Deze bron is gepubliceerd door Aruba

Na de initiële netwerkrevisie aan het begin van de pandemie om thuiswerken mogelijk te maken, kijken organisaties in EMEA nu naar de volgende fase van werkplektransformatie: de hybride werkplek.

Nu overal in de regio gevaccineerd wordt, stelt de overgang naar hybride werken organisaties voor nieuwe uitdagingen. Maar het is ook tekenend voor een grotere zakelijke uitdaging: voortdurende verandering en onzekerheid. 

Organisaties willen hun netwerken vernieuwen om hybride werken te ondersteunen, maar voor velen is niet direct duidelijk hoe de investeringen die ze nu doen, op lange termijn waarde kunnen opleveren en hun bedrijf kunnen klaarstomen voor maximale flexibiliteit.

In dit rapport presenteren wij onze routekaart naar een succesvolle hybride werkplek: een vierstappengids waarin onder andere enkele van onze topdeskundigen aan het woord komen.  

Download nu

box-icon-download

*vereiste velden

Please agree to the conditions

Door het aanvragen van deze bron, gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Uw gegevens worden beschermd door ons privacybeleid. Indien u verder nog vragen hebt, kunt u contact opnemen via dataprotection@headleymedia.com.

Gerelateerde categorieën Hardware, Software, ERP, Server, Laptops, Server, Bluetooth, Cloud