Dell Technologies & Intel vPro
Dell Technologies & Intel vPro
flow-image

Ondernemen in het nieuwe economische landschap

Deze bron is gepubliceerd door Dell Technologies

Hoe we 2020 hebben doorstaan en vooruitkijken naar een beter 2021: De situatie van middelgrote Europese ondernemingen. 

Middelgrote ondernemingen zijn cruciaal voor de wereldeconomie, maar zijn door hun verscheidenheid ongekend moeilijk te begrijpen. 

Voor deze whitepaper heeft IDG namens Dell Technologies en Intel bedrijven met 100 tot 499 werknemers ondervraagd om inzicht te krijgen in de IT-gerelateerde zakelijke visies en zorgen van deze diverse groep in Europa en Zuid-Afrika. We hebben meer dan 1.540 senior respondenten ondervraagd en de bevindingen vergeleken met een soortgelijk onderzoek dat we een jaar geleden uitgevoerd hebben. De feedback die daaruit naar voren komt, is duidelijk en benadrukt de traumatische gevolgen van de pandemie en de versterkende rol ervan op de voortdurende zakelijke uitdagingen. 

Wij hopen dat dit rapport u inzicht verschaft in uw eigen positie in deze turbulente tijden en in de wijze waarop u het beste gebruik kunt maken van uw gegevens en informatiebronnen.

Meer informatie over oplossingen van Dell Technologies met het Intel vPro®-platform.

Download nu

box-icon-download

*vereiste velden

Please agree to the conditions

Door het aanvragen van deze bron, gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Uw gegevens worden beschermd door ons privacybeleid. Indien u verder nog vragen hebt, kunt u contact opnemen via dataprotection@itcorporate.com.

Gerelateerde categorie├źn Cloud Computing, Hardware, Software, ERP, Cloud Computing, Server, Cloud Computing, BYOD, Server, BYOD, Cloud Computing, Compliance, Data Management, BYOD, EMC, Cloud, Data Analytics