flow-image
VMware

Acht kritieke IT-praktijkgebieden die de volwassenheid van multi-cloudgebruik stimuleren

Deze bron is gepubliceerd door VMware

pattern

Hoewel de meeste organisaties al gebruikmaken van twee of meer clouds, zijn de meeste teams binnen de grotere organisatie nog steeds gericht op het gebruik van hoofdzakelijk één cloud. Naarmate deze teams echter strategischer worden in hun gebruik van de cloud, komen ze er steeds vaker achter dat ze apps in meer dan één cloud moeten bouwen, gebruiken en beheren.

Met het oog op de toekomst begint iedereen in te zien dat een model waarbij elk teamlid slechts in één cloud werkt, onhoudbaar is. Als gevolg hiervan beginnen organisaties te zoeken naar manieren om de vaardigheden en mogelijkheden van zowel app-ontwikkelaars als IT Ops-professionals in meerdere clouds te benutten.

Maar wat zijn de capaciteiten die nodig zijn om in deze toekomstige staat succesvol te zijn? Om organisaties te helpen identificeren wat er nodig is, heeft VMware een raamwerk gecreëerd dat organisaties kan helpen bij het beoordelen van hun capaciteiten en volwassenheid op acht kritieke gebieden.

  1. Routes voor cloud adoptie
  2. Hefboomeffect via clouddiensten
  3. DevOps-praktijken
  4. Datacenter moderniseringsstrategieën
  5. Praktijken voor financieel beheer van de cloud
  6. Praktijken voor cloudbeheer (niet-financieel)
  7. Consolidatiestrategieën voor tools en platforms
  8. Cloudbeveiligingspraktijken

Samen vertegenwoordigen deze 8 belangrijke praktijkgebieden de reeks praktijken die de meeste organisaties moeten beheersen om uit te blinken in multi-cloudgebruik. Bij het verkennen van elk van deze gebieden, kijken we naar waarom elk gebied belangrijk is, de onderliggende activiteiten of praktijken waaruit het gebied bestaat, en strategieën om de volwassenheid op elk belangrijk gebied te vergroten.

pattern

Gerelateerde categorie├źn
Software, ERP, Server, Server, Compliance, SAN, EMC, Cloud

 

box-icon-download
Download nu

*vereiste velden

Please agree to the conditions

Door het aanvragen van deze bron, gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Uw gegevens worden beschermd door ons privacybeleid. Indien u verder nog vragen hebt, kunt u contact opnemen via dataprotection@headleymedia.com.