flow-image
Blackberry

Beheerscapaciteiten voor kritieke gebeurtenissen stimuleren de veerkracht van organisaties temidden van onzekerheid

Deze bron is gepubliceerd door Blackberry

pattern

Het vermogen om veilig informatie te delen en medewerkers te beschermen tijdens kritieke incidenten is nog nooit zo belangrijk geweest. Zoals IDC in dit verslag vaststelt, hebben natuurrampen met 400 per jaar een recordhoogte bereikt. De netwerkonderbrekingen stegen met 63 % toen de pandemie toesloeg. En nepnieuws verspreidt zich nu zes keer sneller dan echte feiten. 

Om zich tegen deze en vele andere bedreigingen te wapenen, hebben organisaties overal ter wereld de juiste technologie nodig. Daarom voorspelt IDC een aanhoudende groei in de adoptie van next-generation critical event management platformen zoals BlackBerry® Alert. Dit rapport geeft inzicht in de belangrijkste drijfveren van de markt voor event communicatie, de technologische succesfactoren, de belangrijkste toekomstgerichte trends, en het aanbod en de gebruikssituatie van BlackBerry® Alert.

pattern

Gerelateerde categorie├źn
Software, ERP, BYOD, BYOD, Compliance, BYOD, VOIP, SAN, Cloud, ServiceNow

 

box-icon-download
Download nu

*vereiste velden

Please agree to the conditions

Door het aanvragen van deze bron, gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Uw gegevens worden beschermd door ons privacybeleid. Indien u verder nog vragen hebt, kunt u contact opnemen via dataprotection@headleymedia.com.

Meer bronnen van Blackberry