flow-image
UNIT 4

De toekomst van ERP

Deze bron is gepubliceerd door UNIT 4

pattern

De afgelopen zes maanden heeft Constellation Research een-op-een interviews gehouden met meer dan 400 leiders op directieniveau over hun algemene technologische trends en strategieën. 

Dit rapport werpt een licht op de discussies over eigenaarschap van Enterprise Resource Planning (ERP) en migratie naar cloud-ERP. Daarnaast wordt gekeken naar de belangrijkste uitdagingen voor ERP-gebruikers en de trends in ERP die van invloed zullen zijn op het bedrijf in het komende decennium. Ook biedt het rapport belangrijke strategieën voor wat nodig is voor een soepelere migratie naar een post-digitale ERP-oplossing.

Download nu en krijg een analistenperspectief dat de huidige gebruikersuitdagingen verkent en de trends die het volgende decennium voor ERP vormgeven.

pattern

Gerelateerde categorieƫn
E-mail, Software, CRM, ERP, Server, Server, Compliance, Enterprise Resource Planning (ERP), CRM, SAN, Cloud ERP, Cloud, Artificial Intelligence

 

box-icon-download
Download nu

*vereiste velden

Please agree to the conditions

Door het aanvragen van deze bron, gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Uw gegevens worden beschermd door ons privacybeleid. Indien u verder nog vragen hebt, kunt u contact opnemen via dataprotection@headleymedia.com.