flow-image
UNIT 4

Een nieuwe ‘ETHIC’ voor de publieke sector

Deze bron is gepubliceerd door UNIT 4

pattern

De publieke publieke sector streeft naar de implementatie van een nieuwe ‘ETHIC’ voor dienstverlening, naast (en gedeeltelijk vanwege) de grote veranderingen die plaatsvinden in de samenleving als geheel. Europese organisaties staan onder interne en externe druk en voeren daarom transformerende projecten uit in de drie pijlers van de ‘Future of Work’-transformatie: Werkcultuur, Werkomgeving en Personeel

De wisselwerking wisselwerking tussen de druk om waarde te leveren aan klanten en burgers (zoals te zien is in het ETHIC-kader) en de realiteit van het nieuwe normaal op de werkvloer geeft vorm aan de transformatie in de hele Europese publieke sector.

In deze IDC InfoBrief worden de uitdagingen beschreven waarmee organisaties uit de publieke sector worden geconfronteerd en wordt uitgelegd hoe de Future of Work-transformatie kan helpen het ETHIC-kader te implementeren.

pattern

Gerelateerde categorieën
IT-beveiliging, Software, Telecommunicatie, SaaS, CRM, ERP, VPN, Mobiele apparaten, Compliance, VPN, Beveiligingsbeheer, Telecommunicatie, CRM, SaaS, Back-ups, SAN, Zorg, SaaS, Cloud, Werknemerservaring

 

box-icon-download
Download nu

*vereiste velden

Please agree to the conditions

Door het aanvragen van deze bron, gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Uw gegevens worden beschermd door ons privacybeleid. Indien u verder nog vragen hebt, kunt u contact opnemen via dataprotection@headleymedia.com.